Mini roladki z łososia i twarogu

4.5 (166 ocen)

  • 10 min

Przepyszna przekąska - polecam spróbować

  • 10 min

Składniki:


  • 150 gram łosoś wędzony - plastry
    200 gram twaróg półtłusty
    1 mała cebula
    1 łyżka majonezu
    sól i pieprz
    szczypiorek
Wystaw ocenę:

4.5 (166 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Mini roladki z łososia i twarogu - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Do miseczki przekładamy twaróg - rozcieramy go widelcem. Następnie dodajemy cebulę pokrojoną w bardzo drobną kostkę oraz majonez i przyprawy do smaku - dokładnie mieszamy. Pastę twarogową równomiernie rozprowadzamy na plastrach łososia i zwijamy w małe roladki - spinamy wykałaczką. Dekorujemy posiekanym szczypiorkiem. Ja lubię je jeść z pieczywem posmarowanym masłem
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować