Mini kanapeczki z wędzonym pstrągiem

4.5 (141 ocen)

propozycja na karnawał

Składniki:

  • 1 szt bagietka pszenna długa
    1/2 sztuki wędzonego pstrąga
    1 mały pęczek koperku
    3 czubate łyżki twarożku śmietankowego naturalnego (kremowy )
    1 łyżeczka tartego chrzanu
    sól, pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

4.5 (141 ocen)

Zobacz również:

Ryba Przystawki

Mini kanapeczki z wędzonym pstrągiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • mini kanapeczki z wędzonym pstrągiem 1. Twarożek wymieszałam z chrzanem, doprawiając go solą i pieprzem.
    Bagietkę pokroiłam, posmarowałam wcześniej przygotowanym twarożkiem. Na wierzch położyłam po kawałeczku wędzonego pstrąga. Udekorowałam świeżym koperkiem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ryby

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Karnawał Impreza

Podobne przepisy

To może cię zainteresować