Biała kapusta z marchewką i miętą

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Bardzo lubię surówki z młodej kapusty. Tym razem dodałam do niej miętę i bardzo mi smakowała.

Składniki:

  • pół główki młodej kapusty
    1 marchewka
    mały pęczek mięty
    sól i pieprz do smaku
    2-3 łyzki oliwy z oliwek
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Surówki Dodatki

Biała kapusta z marchewką i miętą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę drobniutko szatkujemy.
  • przygotowania 2. Marchewkę ścieramy na tarce na grubych oczkach i dokładamy do kapusty.
  • 3. Miętę siekamy i razem z oliwą z oliwek dokładamy do kapusty. Solimy i pieprzymy do smaku. Wszystko dokładnie mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Marchewka Mięta Młoda kapusta

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PPWS_04-2015

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować