Mięsny jeż

4.5 (166 ocen)

  • 6 min

Film był prymitywny, ale lepsze wędliny niż na filmie podane w taki sposób rozbawią każdego.

  • 6 min

Składniki:

  • 8 parówek
    8 plastrów ogonówki gotowanej do owinięcia parówek
    3 plastry wędzonki gospodyni
    3 plastry ogonówki wędzonej
    2 oliwki
    pół plasterka cytryny
    klika liści sałaty
Wystaw ocenę:

4.5 (166 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Wędliny

Mięsny jeż - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Liście sałaty układamy na talerzu.
  • 2. Parówki owijamy wędliną tworząc kolce jeża.
  • 3. Dalej układamy pozostałe wędliny w kształt pyszczka.
  • 4. Oliwki to oczy jeża, cytryna buźka :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Wędlina

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować