Mielone z grilla

5 (181 ocen)

Z grilla nie tylko kiełbacha :)

Składniki:

  • ok. 1/2 kg mięsa mielonego
    1 cebula
    1 jajko
    sól, pieprz
    30 dkg boczku w plasterkach
    10 dkg sera żółtego
Wystaw ocenę:

5 (181 ocen)

Zobacz również:

Kotlety Kotlety mielone Grill

Mielone z grilla - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mięso mielone wymieszać z drobno pokrojoną cebulą, jajkiem i przyprawami. Ser pokroić w grubsze plastry i wokół każdego plastra formować kotleta. Na koniec kotlety zawijać w plasterki boczku i układać na lekko natłuszczonej tacce aluminiowej. Grillować na średnio rozgrzanym grillu przez około pół godziny.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Mięso Mięso mielone

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Grill Mielenie Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować