Mielone kotlety chrzanowe

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

U mnie w kuchni zawsze panuje spontan. Właściwie lubię tak gotować. Lubię łączyć różne, nieoczywiste smaki. Zazwyczaj wyjmuję składnik główny, później patrzę, co mam pod ręką. Mielone wyszły tak, jak sobie wymyśliłem. Pysznie.

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 250 g mięsa mielonego z łopatki wieprzowej
    1 łyżka chrzanu
    2 łyżki bułki tartej
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Mielone kotlety chrzanowe - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Mielone kotlety chrzanowe 1. Mięso mieszamy z chrzanem i bułką tartą. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.

    Z przygotowanej masy formujemy kotlety, które smażymy na oleju z dodatkiem maggi.

    Prosto, zwięźle i na temat.

    Smakujcie.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Mięso mielone

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Smażenie Mielenie Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować