medaliony z dorsza w sosie musztardowym

0 (0 ocen)

  • Dla 1 osoby
  • Średni

nietypowy smak z szynką parmeńską

  • Dla 1 osoby
  • Średni

Składniki:

  • - dorsz pokrojony na kawałki: 5 kilogramów
    - szynka parmeńska: 1 dekagram
    - makaron gryczany: 20 gramów
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Medaliony

Medaliony z dorsza w sosie musztardowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. makaron ugotuj al dente masło rozpuść 2 łyżki uduś szalotkę jedną dosyp mąki 10g upraż podlej rosołem dodaj śmietanę 1ooml i na małym ogniu gotuj dodaj musztardę ziarnistą dopraw solą pieprzem , dopraw rybę owiń plasterkami szynki smaż z kazdej strony po ok.3minuty. ułóż na talerzu posyp szczypiorkiem czerwonym pieprzem , rybę podaj na sosie, a makaron ładnie skreć
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Obiad Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować