Masło szczypiorkowe

  • wyświetlono: 459 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Masło szczypiorkowe to idealny dodatek do kanapek, mięsa czy ryby.

Kasja1986
  • 5min

Składniki

200 g prawdziwego masła
pęczek szczypiorku
łyżeczka soli morskiej

Sposób przygotowania przepisu:

Masło szczypiorkowe

  • image-0t2nrwf1. Szczypiorek wstępnie siekamy. Następnie wszystkie składniki umieszczamy w malakserze i miksujemy do połączenia składników.
    Masło od razu jest gotowe do podania. Smacznego.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilzdrowie_na_talerzudania_dla_urodysezonowe_przysmaki

Komentarze

Podobne przepisy

bób smażony na maśle

Dodane przez: Koronowianka

BÓB SMAŻONY NA MAŚLE

Tego bobu nie ma się nigdy dość.Ten...

Masło rydzowe

Dodane przez: Violetka76

Masło rydzowe

Uwielbiam te grzyby, więc postanowiłam...

image-1h9pknp

Dodane przez: pm135

Krem szczypiorkowy z mascarpone

Do prawidłowego jedzenia przywiązuje...

Masło słonecznikowe

Dodane przez: Jaga85

Masło słonecznikowe

Takie masełko może konkurować ze...

Pasta szczypiorkowa z dynią

Dodane przez: Mariola123

TWAROŻEK SZCZYPIORKOWO - DYNIOWY

Pomysłów na pasty twarogowe jest...

Masło paprykowe

Dodane przez: Cukiereczek

Masło paprykowe

Tak przygotowane masło stanie się...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE