REKLAMA
Na podwieczorek upiekłam pyszną chałkę, taką na maśle z mnóstwem kruszonki. Z tej receptury wyszło mi dwie średnie chałki, ale można upiec jedną większą. Dodatek daktyli sprawia, że chałka jest słodziutka i pachnąca. Upieczcie taką chałkę.
(średnia 4.8 z 5 głosów)
Porady
Szklanka do odmierzania składników o pojemności 250 ml. Z tej receptury wyszło mi dwie spore chałki.
Puszysta, pięknie pachnąca i delikatnie słodka :) Łatwo się ją kroi i jest świeża również następnego dnia (został tylko jeden kawałek :) ) Wychodzi naprawdę duża, ale zadziwiająco szybko znika. Pokochacie z pewnością !
Witam serdecznie, tym razem przepis na chałkę z kruszonką. Chałka jest bardzo smaczna, puszysta i delikatna. Polecam upiec chałkę, bo jest naprawdę bardzo smaczna.
Komentarze