
Dodane przez: ewaeu
Zdrowa rybka z rusztu w postaci pachnących cytrusami i jałowcem delikatnych steków otulonych niezwykle aromatyczną pastą ze świeżego koperku to moja propozycja dla klasycznych mięsnych potraw z grilla. Grillowanie to nasz sport narodowy dlatego ja polecam delikatne steki z łososia w towarzystwie chrupiących szparagów. Świetny przepis na grilla pod chmurką.
Ewelina Pędzikowska
Marynowane w ginie i cytrusach grillowane steki z łososia z pastą koperkową
Dodane przez: Jola1977-1977
Bardzo smaczne ,aromatyczne ziemniaki...
Dodane przez: JustKuchcik
Potrawka warzywna z patisonów z...
Dodane przez: Jola1977-1977
Grzyby, papryka, cebulka i smakowita...
Dodane przez: Martyna1991
Delikatny gotowany kalafior , mieszanka...
Dodane przez: monika016
Te ziemniaki mogą być samodzielnym...
Komentarze