REKLAMA
Genialna marynata z dodatkiem musztardy francuskiej i syropu klonowego. Dzięki niej mięso z grilla będzie kruche, soczyste i niezwykle aromatyczne.
SCh
(średnia 4.5 z 2 głosów)
Puree ziemniaczane w nowym wydaniu czyli z ziarnistą musztardą, np. francuską. Musztarda nadaje ziemniakom zupełnie innego smaku i ostrości. W gładkim puree trafiają się strzelające między zębami ziarenka gorczycy, co nadaje im nowej struktury i stanowi niespodziankę dla degustatora dania
super obiad
Domowe wędliny stają się coraz bardziej popularne. Ja również coraz częściej je robię. Staram się wymyślać różne kombinacje smakowe.
Sałatka jest bardzo lekka, chrupiąca i delikatna.
Taki boczek piecze moja siostra od której dostałam przepis, jest zdrowy, pachnący. Dodatek musztardy czyni mięso lekko wilgotne. Smakuje z kromką wiejskiego chlebka wybornie. Do tego świeży pomidorek lub kiszony ogórek.
Komentarze