Makrela z masłem czosnkowym

0 (0 ocen)

Aromatyczne filety z patelni :)

Składniki:

  • 4 filety z makreli
    2 łyżki masła
    3 ząbki czosnku
    1 łyżka posiekanej natki pietruszki
    1 łyżeczka suszonych pomidorów z bazylią
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Makrela z masłem czosnkowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Masło wymieszać z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i resztą składników i rozsmarować na wierzchu każdego z filetów. Rybę włożyć do woreczków do smażenia, i ułożyć na patelni z grubym dnem. Smażyć 2-3 minuty z każdej ze stron. Podawać z ulubionymi dodatkami. Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Makrela Masło czosnkowe Masło Zioła

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować