Makaron z warzywami i fetą

0 (0 ocen)

  • 40 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Świetny dodatek do wszelakiego rodzaju mięs.

  • 40 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 30 dag makaronu szpinakowego
    2 cebule czerwone
    3 kolorowe papryki : żółta, czerwona i zielona
    ser feta
    oliwki czarne
    3 sosy greckie
    sól
    pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania z makaronem

Makaron z warzywami i fetą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makaron ugotować w posolonej wodzie.
  • 2. Papryki umyć, pokroić w paseczki .
  • 3. Cebulę obrać, pokroić w kostkę.
  • 4. Ser pokroić w kosteczkę.
  • 5. Sos przygotować wg insrukcji na opakowaniu.
  • 6. Oliwki pokroićw krązki.
  • 7. Wszystkie składniki połączyć, przyprawić, Dodać sos grecki.
  • 8. Pozostawić najlepiej na nos,żeby składniki się przegryzły.

Porady

Wspaniale smakuje z mięsem .

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Makaron

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Impreza Na zimno Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować