Makaron z twarogiem i boczkiem

4.5 (194 ocen)

  • 15 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Smaczne i bardzo szybkie w przygotowaniu danie.

  • 15 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • makaron mini rurki 300 g,
    boczek 300 g,
    twaróg 250 g,
    sól,
    pieprz,
Wystaw ocenę:

4.5 (194 ocen)

Zobacz również:

Dania z makaronem

Makaron z twarogiem i boczkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić. Boczek pokroić na paski, podsmażyć i dodać do makaronu. Twaróg pokruszyć i również dodać do makaronu. Doprawić do smaku solą, pieprzem i dokładnie wymieszać.
    Podawać na ciepło.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Makaron

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Smażenie Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować