Makaron z pesto szpinakowym i parmezanem! Smaczny i łatwy w przygotowaniu, napewno znajdzie sie jakiś smakosz szpinaku w takiej postaci!

0 (0 ocen)

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Swierzy makaron i zielone pesto idelny pomysl na obiad całej rodziny, można podawać pesto nie tylko z makaronem ale tez z kaszą lib ryżem

  • 10 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • Swierzy szpinak, czosnek, rukola olej lniany, pistacje blendujem na gładka masę, dodajemy parmezan, doprawiamy sola, pieprzem,można dodać olej słonecznikowy jesli pesto wyjdzie za geste.
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania z makaronem

Makaron z pesto szpinakowym i parmezanem! smaczny i łatwy w przygotowaniu, napewno znajdzie sie jakiś smakosz szpinaku w takiej postaci! - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Swierzy szpinak, czosnek, rukola olej lniany, pistacje blendujem na gładka masę, dodajemy parmezan, doprawiamy sola, pieprzem,można dodać olej słonecznikowy jesli pesto wyjdzie za geste.

Porady

Pesto najlepiej polac gorący makaron, wymieszać razem i posypac parmezanem!

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Szpinak

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować