MAKARON Z PEPPERONI

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie
  • 60 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Propozycja szybkiego i smacznego obiadu. Makaron świderki z miksem chrupiących warzyw i plasterkami pepperoni !

  • 60 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • 300 g makaronu świderki
    Opakowanie warzyw na patelnię (mix marchewka, groszek, brokuł, fasolka)
    Kiełbasa pepperoni
    1 łyżeczka masła
    Przyprawy, pieprz, sól

Makaron z pepperoni - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makaron gotujemy al dente w osolonym wrzątku.
    Na patelni rozgrzewamy łyżeczkę masła, dodajemy mrożone warzywa. Gdy warzywa zmiękną (będą chrupiące) dodajemy ugotowany makaron, plasterki salami.
    Doprawiamy do smaku ziołami.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy