Lubczykowy pstrąg z grilla

0 (0 ocen)

  • 45 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Rybka z grilla

  • 45 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 2 pstrągi

    przyprawa do ryb

    2 gałązki lubczyku

    kilka gałązek pietruszki

    masło

Lubczykowy pstrąg z grilla - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pstrągi opłukać i wysuszyć ręcznikiem papierowym. Do środka włożyć po łyżce masła i gałązce lubczyku. Ryby ułożyć na folii aluminiowej, posypać przyprawą do ryb z wierzchu i w środku, na wierzchu ułożyć gałązki pietruszki i jeszcze łyżkę masła. Pstrągi zawinąć w folię, ułożyć na tackach aluminiowych i grillować około pół godziny. Smacznego :)

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy