Łososiowe roladki z nadzieniem jajeczno-twarogowym

0 (0 ocen)

Pyszne roladki z nadzieniem to idealna przekąska!

Składniki:

  • 100g łosoś wędzony
    1 jajko gotowane
    80g twarogu
    szczypiorek, koper
    1-2 łyżki majonezu
    sól
    biały pieprz

Łososiowe roladki z nadzieniem jajeczno-twarogowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • image-128k0qy 1. Ugotuj jajko, obierz ze skórki i zetrzyj na tartce na drobnych oczkach. Twaróg przetrzyj przez sito, dodaj sól i pieprz. Wymieszaj z tartym jajkiem, szczypiorkiem, koperkiem i majonezem.
  • image-241ufme 2. Plastry łososia poukładaj na folii spożywczej tak aby plastry się nakładały na siebie. Równomiernie wyłóż na rybę twarogowo-jajeczną masę. Skręć w roladę i odstaw na parę godzin do lodówki.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy