Łosoś pod serową kołderką

0 (0 ocen)

  • 45 min

Pieczony łosoś z serem i cebulką.

  • 45 min

Składniki:

  • 1/2 kg łososia
    1 cebula
    1/3 szklanki majonezu
    2 łyzki soku z cytryny
    1/2 łyżki musztardy Dijon
    1/4 szklanki startego sera parmezan
    1/3 szklanki startego sera mozzarella
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Łosoś pod serową kołderką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • image-1s8wger 1. Rybę oczyścić, posolić i popieprzyć. Cebulę pokroić w cienkie krażki i poukładać na łososiu.
  • image-0nmyojm 2. W miseczce wymieszać majonez, musztardę, sok z cytryny i wyłożyc na rybę.. Posypać obydwoma serami. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni ok 20 minut.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Łosoś

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować