ŁOSOŚ NA RUMIANO

0 (0 ocen)

  • 30 min

Dobrze przygotowany kawałek ryby to rarytas nie tylko na piątkowy obiad

  • 30 min

Składniki:

  • 30 dag filetu z łososia
    sól,pieprz oraz słodka papryka do oprószenia
    rozmaryn ok łyzeczki
    1/4 cytryny
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Ryba

Łosoś na rumiano - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Łososia nacieramy solą, pieprzem słodką papryką oprószamy.Na wierzch
    posypujemy rozmarynem. krapiemy sokiem z cytryny, obkładamy plastrami
    cytryny,wkladamy do piekarnika, zapiekamy ok 20 minut w temp 150 st.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Cytryna Łosoś Ryby

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować