Ogórki nadziewane serkiem

0 (0 ocen)

Smacznie, wiosennie, świeżo.

Składniki:

  • Na 4 łódeczki:
    2 ogórki
    1 serek ziołowy
    2 plastry sera żółtego
    pęczek rzodkiewki
    sałata czerwona

Ogórki nadziewane serkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ogórki przekroić na pół i wydrążyć. Rzodkiewkę zetrzeć na tarce na grubych oczkach wymieszać z serkiem ziołowym. Serkiem ziołowo- rzodkiewkowym faszerujemy łódeczki. Następnie robimy żagle wycinamy z sera żółtego trójkąty i nabijamy na wykałaczki. Sałatę czerwoną rozsypujemy na talerzu i układamy na niej łódki.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy

4.5 (189 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zdobywca nagrody

Ogórki nadziewane serkiem