Likier krówkowy

4.49 (157 ocen)

bardzo słodki i bardzo smaczny

Składniki:

  • 50dag cukierków krówek twardych
    0,5 litra wódki
    litrowy słoik
    gaza
Wystaw ocenę:

4.49 (157 ocen)

Zobacz również:

Napoje

Likier krówkowy - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Krówki rozdrabniamy na mniejsze kawałki , zalewamy wódką. Energicznie mieszamy. Pozostawiamy na 3 dni. Codziennie energicznie mieszamy słoik do całkowitego rozpuszczenia się krówek. Po 3 dniach przelewamy likier przez gazę do ładnej butelki. I możemy się delektować:)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować