Letnia sałatka warzywna z fasolki i cukinii

0 (0 ocen)

  • 30 min

Zdrowe jedzenie dla całej rodziny.

  • 30 min

Składniki:

  • -sałata
    -rzodkiewka
    - fasolka szparagowa
    -cukinia mała
    -2 ogórki
    -1 sos sałatkowy
    -2 łyżki oleju
    -sól ,pieprz

Letnia sałatka warzywna z fasolki i cukinii - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Fasolkę gotujemy.
  • 2. Obraną cukinię kroimy na plastry, układamy na blaszkę i wkładamy do rozgrzanego pieca (180 stopni) na ok 15 min ,aż zmięknie .
  • 3. Ogórka , rzodkiewkę , sałatę , kroimy w kostkę .
    Fasolkę i cukinię po wystudzeniu również .
  • 4. Sos sałatkowy łączymy z olejem i mieszamy wszystkie warzywa razem .
    Doprawiamy do smaku.
    Smacznego!

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy