kwaśnica z makaronem

1 (1 ocen)

  • 5 min

bardzo dobra zupa

  • 5 min

Składniki:

  • mięso wieprzowe lub kości
    sól
    pieprz
    przyprawa uniwersalna
    liść laurowy
    majeranek
    śmietana do zaciągnięcia
    makaron
    sok z kapusty
Wystaw ocenę:

1 (1 ocen)

Zobacz również:

Zupy

Kwaśnica z makaronem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mięso gotujemy, dodajemy liść laurowy, sol i pieprz. Do gotującego sie wywaru dodajemy sok z kapusty - według uznania . Żupę zaciągamy śmietana i dodajemy majeranek. Podajemy z makaronem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować