KWAŚNICA

0 (0 ocen)

  • 60 min

ZUPA ORZEŻWIAJĄCA .POŻYWNA I ZDROWA

  • 60 min

Składniki:

  • 0,5 KG KAPUSTY KISZONEJ
    0,5 KG ŻEBEREK ŚWIEŻYCH
    2 ZIEMNIAKI
    1 MARCHEW
    SOL,PIEPRZ,MAGA -DO SMAKU

Kwaśnica - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. ŻEBERKA UGOTOWAĆ JAK ROSÓŁ.ZIEMNIAKI , MARCHEW OBRAĆ I POKROIĆ W KOSTKĘ-UGOTOWAĆ.KAPUSTĘ UGOTOWAĆ NA ROSOLE Z ŻEBEREK. DO UGOTOWANEJ KWAŚNICY DODAJ OBRANE MIĘSO,ZIEMNIAKI Z MARCHEWKĄ I DOPRAWIĆ DO SMAKU.

Porady

ZIEMNIAKI ZAWSZE GOTOWAC OSOBNO BO W KWAŚNYM SIĘ NIE UGOTUJĄ.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy