REKLAMA
Pyszny,soczysty kurczak pieczony w rekawie,z pysznym srodkiem.
(średnia 4.5 z 200 głosów)
Porady
Jezeli farsz nam caly nie wejdzie podgrzewamy go w piekarniku w naczyniu zaroodpornym chwile przed podaniem.
To pierwszy raz, kiedy upiekłam kurczaka. Kiedy byłam dzieckiem, taki pieczony przysmak gościł u nas często, ale zawsze robił go tata. Teraz to ja z drżeniem serca spróbowałam podjąć to wyzwanie. No i wyszło wyśmienicie!
Wystarczy trochę zręczności i czasu, by przygotować coś specjalnego; faszerowanego kurczaka bez kości. Mięso jest soczyste, aromatyczne, smaczne, łatwe do porcjowania.
Na mój 100 przepis chciałam zrobić coś pysznego,padło na kurczaka:)))Wyszedł przepyszny:))
Pyszniutki kurczak faszerowany mięsem mielonym, możemy podawać jako wędlinka do pieczywa, lub na gorąco z ziemniakami.
Nigdy nie słyszałam o faszerowaniu i pieczeniu kurczaka z makaronem, więc postanowiłam sprawdzić, jak smakuje . Mogę śmiało powiedzieć, że jest przepyszny, polecam wszystkim!
zawsze szybko znika ze stołu na rodzinych imprezach
Komentarze