Kulki serowe z krakersami i czosnkiem.

4.5 (189 ocen)

  • 15 min

Idealna zagryzka na domowym przyjęciu

  • 15 min

Składniki:

  • 100 g krakersów serowo-cebulowych
    200 serka typu philadelfia
    1 duży ząbek czosnku
    pieprz do smaku
    słonecznik łuskany do obtoczenia kulek

Wystaw ocenę:

4.5 (189 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Kulki serowe z krakersami i czosnkiem. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Krakersy miksujemy na piasek, dodajemy serek , czosnek przeciśnięty przez praskę oraz pieprz jeżeli lubicie ostrzejsze smaki. Formujemy kulki wielkości orzecha włoskiego, każdą obtaczamy w słoneczniku. Przed podaniem najlepiej wkładamy do lodówki.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować