Krem z kaszy jaglanej i masła orzechowego

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Kto lubi kaszę jaglaną i masło orzechowe to polecam taki deser. Jest to super połączenie. Taki deser możemy przygotować w pół godzinki. Nam bardzo smakowało. Polecam. Zróbcie.

  • 30 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 10 dag kaszy jaglanej
    4 kopiaste łyżki masła orzechowego
    1 łyżka miodu prawdziwego
    sok z cytryny według uznania
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Desery

Krem z kaszy jaglanej i masła orzechowego - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu, ugotowaną dokładnie studzimy.
  • 2. Dodajemy do niej miód, sok z cytryny i masło orzechowe, następnie za pomocą blendera miksujemy na gładki mus.
  • 3. Tak wykonana kasza jest gotowa do podania. Smacznego życzę.

Porady

Porcja dla 4 osób.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kasza Kasza jaglana Masło orzechowe

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować