Krakersy z pastą z tuńczyka i oliwek

4.5 (175 ocen)

  • 15 min

Idealnie sprawdzają się podczas imprez, jako smaczna przekąska "na jeden kęs"

  • 15 min

Składniki:

  • -15 krakersów
    -1 puszka kawałków tuńczyka w oleju
    -50 g zielonych oliwek
    -1 ogórek kiszony
    -1 łyżka majonezu
    -sól i pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (175 ocen)

Krakersy z pastą z tuńczyka i oliwek - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Tuńczyka wrzucamy do miski. Dodajemy drobno posiekanego ogórka, pokrojoną w kostki połowę oliwek i majonez. Doprawiamy solą i pieprzem. Pastę układamy na krakersach, dekorujemy całymi oliwkami. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Oliwki Tuńczyk Krakersy

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować