Krakersy z pastą z tuńczyka

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Szybka przekąska na przyjęcie :)

  • 30 min
  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 opakowanie krakersów 100 g
    1/2 puszki tuńczyka
    3 jajka
    1/2 awokado
    2 łyżki jogurtu lub skyru
    1 pomidor
    listki bazylii
    sól, pieprz
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasta z tuńczyka Przekąski

Krakersy z pastą z tuńczyka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tarce razem z awokado, dodać odsączonego tuńczyka, jogurt, wymieszać i doprawić do smaku. Krakery posmarować pastą i złożyć po dwa razem. Na wierzchu ułożyć listki bazylii i połówki pomidorków koktajlowych lub plasterki pomidora. Smacznego :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Awokado Krakersy Tuńczyk

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować