KRAKERSY Z PASTĄ Z ŁOSOSIA

  • wyświetlono: 3367 |
  • dodany do książki kucharskiej: 2 |
  • polecenia: 0

Szybka i prosta do przygotowania przekąska. Przygotowuję ją na domowe przyjęcia, bardzo ładnie się prezentuje na talerzu.

  • 30min

Składniki

• 1 opakowanie krakersów
• 100 g wędzonego łososia
• 3 jajka
• 4 łyżki majonezu
• pieprz
• ½ pęczka koperku
• cząstki cytryny i kawałki łososia do dekoracji
• sól, pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

KRAKERSY Z PASTĄ Z ŁOSOSIA

  • 1. Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz ze skorupek. Następnie drobno je posiekaj. Łososia pokrój w drobną kostkę. Koperek umyj, osusz i posiekaj.
  • 2. Do miski przełóż jajka, łososia i koperek. Dodaj majonez, dopraw solą i pieprzem do smaku i dokładnie wymieszaj. Powstałą pastą smarujemy krakersy. Każdy z nich dekorujemy cząstkami cytryny, kawałkami łososia i koperkiem.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

w_kilka_chwilzdrowie_na_talerzu

Komentarze

Podobne przepisy

krakersy z pastą

Dodane przez: justi2401

Krakersy z pastą z tuńczyka i oliwek

Idealnie sprawdzają się podczas...

krakersy z pastą z pieczarek i mozzarelli

Dodane przez: justi2401

Krakersy z pastą z mozzarelli i pieczarek

Świetna i szybka do przygotowania...

Karnawałowe krakersy

Dodane przez: Paulina Nosek

Karnawałowe krakersy z pastą jajeczną

Pyszne, karnawałowe Finger Food....

Krakersy z wędzonym łososiem i sosem czosnkowym

Dodane przez: AnkaFiranka

Ekspresowe krakersy z łososiem i sosem czosnkowym

Goście w drodze a ty nie masz pomysłu...

Krakersowa przekąska.

Dodane przez: dusiowa

Krakersy z łososiem

Przekąska na wieczór filmowy, na...

Łosoś z pastą twarogowo-chrzanową

Dodane przez: asiapolak

Łosoś z pastą twarogowo-chrzanową

Efektownie podany wędzony łosoś...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE