Krakersy z pastą

  • wyświetlono: 904 |
  • dodany do książki kucharskiej: 2 |
  • polecenia: 0

Szybka i łatwa przekąska.

  • 20min

Składniki

krakersy 1 op
jajka 3 szt
pasztet dowolny 2 małe opakowania
szczypiorek 1/2 pęczka
majonez 1-2 łyżki
sól
pieprz

Sposób przygotowania przepisu:

Krakersy z pastą

  • 1. Jajka ugotować na twardo, wystudzić i obrać. Przekroić na połowy. Wyjąć żółtka i je rozkruszyć widelcem. Można pokroić też całe jajka. Szczypiorek umyć i drobno pokroić. Można go zastąpić porem. Pasztet wyjąć na miseczkę, dodać resztę przygotowanych składników, wymieszać. Można dodać majonez i doprawić do smaku. Przygotowaną pastę nakładać na krakersa i przycisnąć drugim krakersem.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchniaw_kilka_chwilmama_mnie_nauczylajajkokrakersyszczypiorek

Komentarze

Podobne przepisy

Imprezowe krakersy z pastą z sera żółtego i marchewki

Dodane przez: Aneta_77

Imprezowe krakersy z pastą z sera żółtego...

Prosta i tania przystawka, idealna...

Krakersy z pastą z bobu  i prażonego słonecznika

Dodane przez: Joanna Kryla

Krakersy z pastą z bobu i prażonego słonecznika

Łatwa w przygotowaniu przekąska...

krem awokado z krakersami

Dodane przez: PolskaGotuje

Krem awokado z krakersami

Szybka i prosta przekąska. Wystarczy...

grzanki

Dodane przez: Daguś

Grzanki z pastą pieczarkową

Doskonałe na śniadanie, kolację,...

kanapka z pastą jajeczną

Dodane przez: mirelaj

kanapka z pastą jajeczną

kanapka z pastą z makreli

Krakersy z serkiem i wędzonym łososiem

Dodane przez: migotka28

Krakersy z serkiem i wędzonym łososiem

Pyszne małe krakersowe kanapeczki...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE