Krakersy z masłem orzechowym

0 (0 ocen)

  • 5 min
  • Dla 8 osób
  • Łatwy

Bardzo szybka, bardzo prosta przekąska na imprezowy stół.

  • 5 min
  • Dla 8 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 opakowanie dowolnych małych krakersów,
    słoik masła orzechowego
    1 opakowanie paluszków precli
    1 łyża orzeszków ziemnych,
    natka pietruszki lub mini listki sałaty.
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Koreczki Paluszki Precelki

Krakersy z masłem orzechowym - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Na każdy kawałek krakersa wykładamy kleksa z masła orzechowego (najlepiej rękawem cukierniczym z ozdobną końcówką).
    W masło orzechowe wkładamy precelka oraz posypujemy posiekanymi orzeszkami ziemnymi. Na koniec ozdabiamy małym listkiem sałaty lub pietruszki.

Porady

Krakersy przygotowujemy na krótko przed podaniem (np.2-3 godziny przed), ponieważ krakersy maja ten minus,że szybko dostają wilgoci i miękną jeśli byśmy przygotowali je dużo wcześniej.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Precelki Krakersy Masło orzechowe

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować