Krakersy czosnkowe

0 (0 ocen)

  • 15 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Szybka przekąska do piwa.

  • 15 min
  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • Krakersy 1 opakowanie
    Masło 5 łyżek
    Czosnek 2 ząbki
    Pomidorki koktajlowe
    Natka pietruszki
    Sól i pieprz do smaku

Krakersy czosnkowe - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wykonanie:
    Masło rozcieramy z przepuszczonym przez praskę czosnkiem i posiekaną natką pietruszki. Doprawiamy do smaku. Przygotowaną masą smarujemy krakersy, na każdy nakładamy połówkę pomidorka koktajlowego i oprószamy pieprzem.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy