Krakersy czosnkowe

  • wyświetlono: 94 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Szybka przekąska do piwa.

profilowe
  • 4 porcje
  • 15min
  • Łatwy

Składniki

Krakersy 1 opakowanie
Masło 5 łyżek
Czosnek 2 ząbki
Pomidorki koktajlowe
Natka pietruszki
Sól i pieprz do smaku

Sposób przygotowania przepisu:

Krakersy czosnkowe

  • 1. Wykonanie:
    Masło rozcieramy z przepuszczonym przez praskę czosnkiem i posiekaną natką pietruszki. Doprawiamy do smaku. Przygotowaną masą smarujemy krakersy, na każdy nakładamy połówkę pomidorka koktajlowego i oprószamy pieprzem.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

czosnekkrakersy

Komentarze

Podobne przepisy

jk

Dodane przez: Jola1977-1977

Placki czosnkowe

Takiego placka z powodzeniem możemy...

image-084eiuw

Dodane przez: katarzyna-p

Krakersy z siemieniem lnianym

Słona i zdrowa przekąska.

CZOSNKOWO-SEROWE KANAPKI – wykwintne

Dodane przez: Maggie79

CZOSNKOWO-SEROWE KANAPKI – wykwintne

Przekąska idealna czyli wyrazisty...

cukinia

Dodane przez: Marta Ryżek-Kalkowska

Cukinia w panierce czosnkowej

Bardzo smaczny i lekki letni lub...

jk

Dodane przez: Jola1977-1977

Filet w kefirze i krakersach

Tak zrobionego kurczaka podałam...

Chlebek czosnkowo - koperkowy

Dodane przez: ankad21

Chlebek czosnkowo - koperkowy

Pyszny , puszysty, mięciutki i...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE