Koreczki z serem

4.49 (197 ocen)

  • 25 min

Koreczki z serem z dodatkiem kabanosów, czarnych oliwek oraz pomidorków cherry. Do wykonania koreczków najlepiej użyć sera żółtego wędzonego (np. rolady Ustrzyckiej) lub oscypka

  • 25 min

Składniki:

  • 100 g cienkich kabanosów
    20 czarnych oliwek
    10 pomidorków cherry pokrojonych na połówki lub 20 w całości
    10 okrągłych grubych plastrów sera żółtego wędzonego lub oscypka
Wystaw ocenę:

4.49 (197 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Koreczki

Koreczki z serem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kabanosy pokroić na 40 równych części.
  • 2. Plastry sera żółtego lub oscypka pokroić na połówki (jeśli wyjdą nam zbyt duże kawałki to 1 plaster możemy wtedy przekroić na 4 części).
  • 3. Składać koreczki w kolejności (od góry) kabanos, czarna oliwka, kabanos, pomidor, ser żółty.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować