Koreczki z białą kiełbasą, chrzanem i przepiórczym jajkiem

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Więcej niż 10 osób

Oto mini przekąska na jeden kęs, świetna nie tylko na Wielkanoc! Przepiórcze jajka nie są u nas zbyt powszechne a szkoda, bo można wyczarować z nimi wiele pyszności:).

  • 30 min
  • Więcej niż 10 osób

Składniki:

  • 2 białe kiełbasy
    14 przepiórczych jajek
    chrzan tarty
    kiełki rzodkiewki
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Przekąski

Koreczki z białą kiełbasą, chrzanem i przepiórczym jajkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Przepiórcze jajka gotujemy przez 5 minut na twardo. Studzimy i obieramy. Białą kiełbasę również gotujemy, studzimy, kroimy na 7 plastrów.
  • 2. Na każdy plaster kiełbasy układamy chrzan i kiełki. Na górę układamy całe jajko, przebijamy wykałaczką.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podwieczorek

Podobne przepisy

To może cię zainteresować