Koreczki

4.5 (187 ocen)

Szybkie, pyszne i ładne dla oka koreczki

Składniki:

  • ser żółty
    szynka
    malutkie ogórki korniszony
    papryka
    natka pietruszki
Wystaw ocenę:

4.5 (187 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Koreczki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Koreczki 1. Ser pokroić na plastry grubości pół centymetra, można pokroić w kostkę lub wyciąć wzory foremkami- ja użyłam formy kwiatka. Plastry szynki zwinąć i pokroić w 2cm kawałki. Ogórki mogą być całe, lub przekroić na pół. Paprykę pokroić w kostkę lub w trójkąty (u mnie serduszka).

    Na wykałaczkę nabijać kolejno: ser, rulony szynki, ogórek, paprykę i listek pietruszki.

    Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować