Konfitura z czerwonej cebuli

  • wyświetlono: 706 |
  • dodany do książki kucharskiej: 2 |
  • polecenia: 0

Podawać do domowego pasztetu

adela7
  • 25min

Składniki

-cebula czerwona 4 sztuki
-miód wielokwiatowy 4 łyżki
-wino wytrawne czerwone 200 mililitrów

Sposób przygotowania przepisu:

Konfitura z czerwonej cebuli

  • 1. Cebule obrać, drobno pokroić.
    Przełożyć do garnka o grubym dnie.
    Dodać miód i wino, smażyć na małym płomieniu, mieszając od czasu do czasu.
    Podsmażać aż cebula stanie się szklista, uważać aby się nie przypaliła.
    Podawać do domowego pasztetu.
    SMACZNEGO!!!!!

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

tania_kuchnia

Komentarze

Podobne przepisy

Konfitura z czerwonej porzeczki

Dodane przez: Ania_L

Konfitura z czerwonej porzeczki

Słodko-kwaśna konfitura, idealna...

konfitura z borowek

Dodane przez: lucyna19

Konfitura z czerwonych borówek

Świetny dodatek zarówno do pieczywa...

Konfitura z czerwonej porzeczki

Dodane przez: czekoladka

Konfitura z czerwonej porzeczki

Zimą nie ma nic lepszego jak słoik...

konfitura z agrestu

Dodane przez: ona211

Konfitura z czerwonego agrestu

Konfiturę ta robię co roku ma pyszny...

Konfitura   z cebuli

Dodane przez: Wędrówki po kuchni

Konfitura z cebuli

Konfitura z cebuli to świetny dodatek...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE