Kompot z rabarbaru z malinami

4.99 (155 ocen)

Przypomnienie smaków z dzieciństwa.

Składniki:

  • 500 g rabarbaru
    200 g malin (u mnie mrożone)
    2 - 3 goździki
    kawałek kory cynamonu
    3 litry wody
Wystaw ocenę:

4.99 (155 ocen)

Zobacz również:

Napoje

Kompot z rabarbaru z malinami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rabarbar umyć i pokroić, zalać wodą. Dodać cynamon, goździki i chwilę gotować. Dodać maliny, zagotować i zdjąć z ognia. Można do smaku dosłodzić miodem, ja nie dosładzałam.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Maliny Rabarbar

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować