Kompot z rabarbaru

  • wyświetlono: 250 |
  • dodany do książki kucharskiej: 2 |
  • polecenia: 0

Pyszny, bardzo prosty kompot z rabarbaru.

DSC00380
  • 12 porcje
  • 30min
  • Łatwy

Składniki

1 kg świeżego rabarbaru,
3 litry wody
szklanka lub więcej cukru

Sposób przygotowania przepisu:

Kompot z rabarbaru

  • 1. Rabarbar umyć,pokroić na kawałki. Przełożyć do wysokiego garnka i zalać zimną wodą, zagotować. Dodać cukier i gotować około 20 minut od czasu do czasu mieszając. Odstawić do przestygnięcia.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

sezonowe przysmakiRabarbarPrzetworynapoje i koktajlena upałdla ochłodyZrób to samorzeźwiający kompotkompot z rabarbarukompotowocowy kompot

Komentarze

Podobne przepisy

Kompot z rabarbaru i jabłek

Dodane przez: LenaGotuje

Kompot z rabarbaru i jabłek

Kompot z rabarbaru oraz jabłek...

Kompot z rabarbaru i aronii

Dodane przez: anemon

Kompot z rabarbaru i aronii

Doskonale gasi pragnienie, jest...

Kompot z rabarbaru

Dodane przez: ilka_86

Kompot z rabarbaru

Na śląskich wioskach, rabarbar...

image-172m23e

Dodane przez: natalia2004

Kompot z rabarbaru

Najlepszy na upały:)

domowy kompot z rabarbaru

Dodane przez: Neblina36

Kompot z rabarbaru

Najbardziej orzeźwiający kompot...

Kompot z czarnej porzeczki i rabarbaru

Dodane przez: Beata12

Kompot z czarnej porzeczki i rabarbaru

Dobry kompot na letnie upały

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE