kompot z miętą i RABARBAREM

5 (180 ocen)

  • 20 min
  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Idealny w upalne dni, pyszny i esencjonalny. Doskonale gasi pragnienie!

  • 20 min
  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • przepis na ok. 3 litry kompotu
    4 duże laski rabarbaru
    3,5 litra wody
    5 gałązek mięty
Wystaw ocenę:

5 (180 ocen)

Zobacz również:

Napoje Kompot

Kompot z miętą i rabarbarem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rabarbar myjemy i kroimy na mniejsze kawałki, miętę myjemy. Wszystkie składniki wkładamy do garnka, zalewamy woda i gotujemy od momentu wrzenia ok. 12 minut. Studzimy. Podajemy z listkami mięty.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Mięta Rabarbar

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować