Kompot rabarbarowy z miodem i cynamonem

0 (0 ocen)

  • 10 min
  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Wreszcie sezon na rabarbar! Ten kompot jest przepyszny i nie wrzucamy kawałków tej rośliny.

  • 10 min
  • Dla 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 kg rabarbaru
    1,5 l wody
    6 łyżek miodu
    Łyżka cynamonu
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Napoje Kompot

Kompot rabarbarowy z miodem i cynamonem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Odcinamy końcówki rabarbaru, myjemy, obieramy z zewnętrznych łyk i kroimy na małe kawałki.
  • 2. Wrzucamy rabarbar do gotującej się wody i gotujemy około 20 minut.
  • 3. Dodajemy miód i cynamon do smaku.
  • 4. Kompot blendujemy.

    Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Rabarbar Woda

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować