16 kruchych babeczek ( kupionych)
1 galaretka bursztynowa
1 galaretka agrestowa
100 ml bita śmietana
2 łyżki cukru pudru
1 łyżeczka śmietan-fixu
kulki czekoladowe
nutella lub podobna masa czekoladowa
Sposób przygotowania przepisu:
Kolorowe babeczki
1.
Babki smarujemy od środka delikatnie masą czekoladową.
2.
Galaretki rozpuszczamy każdą oddzielnie w 1 szkl wody. gdy czerwona zacznie tężec nakładamy jej po troszku bo babek. Nakładamy tak by troszkę tej galaretki zostało nam do ozdoby.
3.
Następnie ubijamy śmietanę dodając cukier puder i fix. Nakładamy do babeczek. Na śmietanę kładziemy pokrojoną galaretkę, kulki czekoladowe. Można także podać dekorując owocami.
Ładowanie
Trwa ładowanie...
Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników
Musisz być zalogowany do serwisu, aby dodać zdjęcie
Komentarze