Koktajl z mango na kefirze z natką pietruszki i chrupkim pieczywem

0 (0 ocen)

  • 40 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Zapraszam na pyszny koktajl. Koktajl przygotowałam na bazie kefiru z dodatkiem mrożonego mango, natki pietruszki, chrupkiego pieczywa i miodu. Polecam.

  • 40 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 500 g kefiru
    20 dag mrożonego mango
    1 łyżka miodu
    2 łyżki pokrojonej natki pietruszki
    2 szt crispy ( chrupkie pieczywo z kozim serem i rozmarynem )
    sok z cytryny do smaku
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Desery Napoje Koktajl Koktajl owocowy

Koktajl z mango na kefirze z natką pietruszki i chrupkim pieczywem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Do wysokiego pojemnika lub kielicha blendera wkładamy mrożone mango i odstawiamy na 30 minut. W międzyczasie myjemy natkę pietruszki i odsączamy z wody, kroimy na drobno. Chrupkie pieczywo kruszymy na kawałki.
    Do pojemnika z mango wlewamy kefir i dodajemy miód, sok z cytryny, natkę i chrupkie pieczywo. Blendujemy na gładki koktajl i przelewamy do szklanek.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kefir Miód

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować