Koktajl bananowy z arbuzem i jeżynami

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Smaczny koktajl z arbuza, jeżyn i banana. Przygotowany na wodzie mineralnej z dodatkiem miodu. Świetnie gasi pragnienie. Polecam.

  • 30 min
  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 300 g arbuza
    200 g jeżyn
    1 banan
    1 łyżeczka miodu
    1 szkl wody mineralnej

Koktajl bananowy z arbuzem i jeżynami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Arbuza obieramy i kroimy na kawałki. Jeżyny myjemy i odsączamy na sitku. Banan obieramy i kroimy na mniejsze kawałki. Owoce przekładamy do kielicha blendera i wlewamy wodę oraz miód. Blendujemy na gładki koktajl.

Komentarze

Podobne przepisy