Kokosowy chia z jeżynami

  • wyświetlono: 63 |
  • dodany do książki kucharskiej: 1 |
  • polecenia: 0

Zdrowa szybka przekąska na bazie mleka kokosowego, nasion chia i słodko - kwaśnych jeżyn. Przygotowane dzień wcześniej to świetna opcja na wynos do pracy.

IMG_20200519_112552
  • 2 porcje
  • 5min
  • Łatwy

Składniki

200 ml mleka kokosowego (może być light),

2 łyżki nasion chia,

łyżka syropu klonowego,

80 g jeżyn

Sposób przygotowania przepisu:

Kokosowy chia z jeżynami

  • 1. Do mleka dodajemy nasiona chia. Mieszamy, ostawiamy na kilka godzin do lodówki - w tym czasie przemieszać dwa razy.

    Przekładamy do słoiczków/pojemników, dodajemy jeżyny.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

jeżynysyrop klonowySzybki deserfitchiapudding

Komentarze

Podobne przepisy

Pieczone fit frytki z kurczaka

Dodane przez: Di bloguje

Pieczone fit frytki z kurczaka

Frytki z kurczaka smakują rewelacyjnie...

Tortille z wędzonym łososiem i ogórkiem

Dodane przez: Ewelina Marcin

Tortille z wędzonym łososiem i ogórkiem

Tortille nadziane delikatnym serkiem...

Serowo-francuskie paluchy z szynką

Dodane przez: 2milutka

Serowo-francuskie paluchy z szynką

Z ciasta francuskiego można wyczarować...

sledzie z imbirem

Dodane przez: izaa_a

śledzie z imbirem

śledzie z tego przepisu są przepyszne,...

Tortilla

Dodane przez: JulkaTomeczek

Tortilla z łososiem i twarożkiem

Doskonała przekąska na imprezy...

Rollsy z szynką, sałatą i kukurydzą

Dodane przez: Ewelina Marcin

Rollsy z szynką, sałatą i kukurydzą

Tortilla zawinięta z delikatnym...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE