Kolejna wersja ,,Rafaello" bez pieczenia.Ta jest chyba najlepsza. Ciasto jest bardzo puszyste i lekkie. Z kremem budyniowo-czekoladowo-maślanym i świeżym kokosem..Ciasto jest łatwe w przygotowaniu i niezwykle smaczne. Kokos jest dobrze wyczuwalny, a krem jest bardzo aromatyczny.
0 (0 ocen)
Porady
Kolejna wersja ,,Rafaello" bez pieczenia.Ta jest chyba najlepsza. Ciasto jest bardzo puszyste i lekkie. Z kremem budyniowo-czekoladowo-maślanym i świeżym kokosem.. Ciasto jest łatwe w przygotowaniu i niezwykle smaczne. Kokos jest dobrze wyczuwalny, a krem jest bardzo aromatyczny. Ja starłam orzech na tarce o grubych oczkach, bo lubię duże wiórki. Jeśli pragniecie, żeby krem był bardziej delikatne, kokos należy zetrzeć na tarce o małych oczkach lub rozdrobnić go za pomocą blendera.
Komentarze