Klopsy z majerankiem i koperkiem

0 (0 ocen)

  • 35 min
  • Dla 10 osób
  • Średni

Szybki i pyszny dodatek do ziemniaków .

  • 35 min
  • Dla 10 osób
  • Średni

Składniki:

  • 500 gram mięsa mielonego z łopatki
    Sól
    Pieprz
    Majeranek
    Koperek
    Cebula
    1 jajko
    Bułka tarta
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Klops Dodatki

Klopsy z majerankiem i koperkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mięso przekładamy, do miski.
  • 2. Dodajemy wymienione przyprawy, oraz jajko całe .
  • 3. Wyrabiamy wszystko razem , dosypujemy bułki tartej.
  • 4. Formujemy kulki.
    Smażymy na rozgrzanym tłuszczu.
    Podajemy z ziemniakami.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Impreza Smażenie Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować