Klopsy

  • wyświetlono: 102 |
  • dodany do książki kucharskiej: 0 |
  • polecenia: 0

Pyszny dodatek do obiadu.

natalia
  • 10 porcje
  • 30min
  • Średni

Składniki

500 g mięsa mielonego
2 cebulki
2 jajka
4 łyżki bułki tartej
Sól
Pieprz
Olej

Sposób przygotowania przepisu:

Klopsy

  • 1. Cebule obieramy i kroimy w drobną kosteczkę.
    Podsmażamy na oleju.
    Do miski wkładamy mielone, wyrabiamy.
    Dodajemy podsmażoną cebulę oraz jajka bułkę tartą, sól i pieprz.
    Formuje kulki.
    Smażymy na rozgrzanym oleju, z obu stron.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

klopsy

Komentarze

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE