Kiełbasa w coli i keczupie

0 (0 ocen)

  • 1 min
  • Dla 1 osoby

:-) Gorąco polecam (-:

  • 1 min
  • Dla 1 osoby

Składniki:

  • ok. 6 sztuk kiełbasek śląskich
    100 ml ketchupu
    100 ml coli
    1 łyżka musztardy
    1 łyżeczka cukru
    1 łyżeczka słodkiej papryki

Kiełbasa w coli i keczupie - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kiełbasę ponacinać i ułożyć w żaroodpornym naczyniu. Składniki marynaty wymieszać dokładnie ze sobą i zalać kiełbasę. Odstawić do lodówki na ok. 3 godziny. Piec w piekarniku ok. 30 min. w temp. 180*C, co jakiś czas obracając kiełbaski.

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy