Kiełbasa w coli i keczupie

  • wyświetlono: 511 |
  • dodany do książki kucharskiej: 10 |
  • polecenia: 0

:-) Gorąco polecam (-:

mariosylwia
  • 1 porcje
  • 1min

Składniki

ok. 6 sztuk kiełbasek śląskich
100 ml ketchupu
100 ml coli
1 łyżka musztardy
1 łyżeczka cukru
1 łyżeczka słodkiej papryki

Sposób przygotowania przepisu:

Kiełbasa w coli i keczupie

  • 1. Kiełbasę ponacinać i ułożyć w żaroodpornym naczyniu. Składniki marynaty wymieszać dokładnie ze sobą i zalać kiełbasę. Odstawić do lodówki na ok. 3 godziny. Piec w piekarniku ok. 30 min. w temp. 180*C, co jakiś czas obracając kiełbaski.

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników



Tagi

kiełbasacolamarynata z coli

Komentarze

Podobne przepisy

Śledzie z pieczarkami i cebulą w pomidorach

Dodane przez: Lidka Bawolska

Śledzie z pieczarkami i cebulą w pomidorach

Propozycja nie tylko na stół wigilijny....

Parówka z cieście

Dodane przez: Margo123

Parówka z ketchupem i musztarda w cieście...

Przepis idealny na kolacje dla...

Śledzie z cebulką i pieczarkami

Dodane przez: Marzena13

Śledzie z cebulą i pieczarkami w oleju

Pyszne śledziki na Święta i nie...

pieczone kążki cukini

Dodane przez: Bożena Z.

Pieczone cukiniowe talaterki w papryce...

polecam pieczone cukiniowe krązki...

Śledzie w śmietanie

Dodane przez: Lidka Bawolska

Śledzie w śmietanie i ogórkiem konserwowym

Śledzie w śmietanie bardzo lubię....

Jajka faszerowane rukolą i orzechami w szynce dojrzewającej

Dodane przez: beciiaaa

Jajka faszerowane rukolą i orzechami w szynce...

Pyszna i szybka przekąska dla miłośników...

TO CIĘ RÓWNIEŻ ZAINTERESUJE